به گزارش خبرنگار خبرگزای حوزه، حجت الاسلام مهدی تقی زاده؛ مسئول ارتباطات غرفه بنیاد علوم وحیانی اسراء، با اشاره به استقبال زیادی که در سطح جامعه و همچنین در بین پژوهشگران، برای آثار حضرت آیت الله جوادی آملی وجود دارد، گفت : بنیاد علوم وحیانی اسراء، به دنبال نیازی که به تاسیس یک مرکز ویژه برای نشر اندیشه های حضرت آیت الله جوادی آملی احساس می شد، راه اندازی شده است؛ البته برای رسیدن به این مرحله، روندی طولانی از دهه 1360 با جمعآوری دروس ایشان در قالب کتاب توسط شاگردانشان، تا امروز که بنیاد وظیفه این امور را برعهده گرفته، طی شده است.
وی افزود: موسسه فرهنگی و تحقیقاتی اسراء، در سال 1374 فعالیت خود را شروع کرد و کار چاپ و نشر آثار حضرت استاد آیت الله جوادی آملی را که پیش از آن به دست دیگران انجام می شد، در دست گرفت.
مسئول ارتباطات غرفه بنیاد علوم وحیانی اسراء تاکید کرد : با آغاز به کار بنیاد در دوسال گذشته ، شاهد آن هستیم که دامنه کارها و فعالیت های مربوط به نشر اندیشه ها و آثار حضرت آیت الله جوادی آملی روندی افزایشی داشته است.
وی افزود : ارایه آثار حضرت آیت الله جوادی آملی، نیازمند فضایی بزرگ و درخور است، زیرا دامنه آثار و فعالیت های ایشان چنان وسیع بوده است که تنها شمارگان آثار مکتوب و دیجیتالی که از بیانات و اندیشه های آن بزرگوار تهیه شده است بالغ بر 270 جلد می شود، اما اکنون به دلیل آن که چنین فضایی موجود نیست به ناچار تنها به ارایه گزیده ای از آثار ایشان بسنده شده است.
حجت الاسلام تقی زاده گفت : کتاب مفاتیح الحیات یکی از آثار حضرت آیت الله آملی است که به فاصله کوتاهی پس از نشر آن، اکنون به چاپ یکصد و سی و چهارم رسیده است و هدف آن، آشنایی عموم مردم با آیات و روایات مربوط به روشهای زندگی و معاشرتهای اجتماعی و مسائل مربوط به جامعه اسلامی است .
مسئول ارتباطات غرفه بنیاد علوم وحیانی اسراء گفت: عرضه این کتاب در بیست و یکمین نمایشگاه قرآن کریم با توجه به شعار نمایشگاه مبنی بر سبک زندگی اسلامی، گامی مؤثر در راستای توجه به بیانات رهبر عظیم الشأن انقلاب است.
وی افزود: یکی از بخشهای فعال در بنیاد علوم وحیانی اسراء ، پژوهشگاه علوم وحیانی معراج است که از سال ۱۳۷۴ کار خود را شروع کرده و با توجه به شعار سبک زندگی دینی و اسلامی، در نمایشگاه قرآن نشست هایی با همین موضوع تدارک دیده است .
حجت الاسلام تقی زاده افزود : یکی از کارهای که بنیاد اسراء انجام داده است، رونمایی از نرمافزار گویای بیان الوحی بوده که برای نخستین بار با توجه به گویا بودن آن، امکان استفاده نابینایان عزیز کشور را از مطالب مطرح شده در آن، فراهم نموده است.